Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Τα Social Media έχουν πλέον μια μόνιμη θέση στην καθημερινότητά μας. Σε αυτά οι χρήστες επικοινωνούν, αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες, ανταλλάσουν απόψεις και πολλές φορές επηρεάζουν γνώμες και συμπεριφορές. Το Facebook, το YouTube, το Pinterest, το Linkedin και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν ένα δυνατό εργαλείο με το οποίο,

  • κάνουμε ευρέως γνωστή την εταιρεία μας (brand awareness),
  • προσεγγίζουμε γρήγορα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και προσελκύουμε νέους πελάτες,
  • ενισχύουμε την φήμη και ισχυροποιούμε την αφοσίωση-πιστότητα των πελατών μας (customer loyalty).
  • Ενώ οι περισσότεροι επαγγελματίες γνωρίζουν τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τα Social Media, δυστυχώς πολλές φορές διαχειρίζονται τις εταιρικές τους σελίδες με τον ίδιο τρόπο που χειρίζονται τα προσωπικά τους προφίλ ή επικεντρώνονται μόνο στην απευθείας πώληση, με αποτέλεσμα τον χαμηλό αριθμό fans της σελίδας και την μη ενεργή συμμετοχή τους σε αυτή (likes, σχόλια, κοινοποιήσεις, κλπ.)

Η επαγγελματική προσέγγιση των Social Media περιλαμβάνει την στρατηγική, την ανάπτυξη και την υλοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την αποτελεσματική προβολή και προώθηση ενός brand.

Αναθέτουμε σε αξιόπιστους επαγγελματίες την διαχείριση των Social Media!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε σε συνεχή και άμεση επικοινωνία με το κοινό μας.

Με την στρατηγική προσέγγισή τους και την αξιοποίηση τεχνικών επικοινωνίας και διαφήμισης, στην Hello πετυχαίνουμε την αύξηση των μελών της online κοινότητας και την διεύρυνση του πελατολογίου σας.

Μέσω engaging συζητήσεων, call to action ενεργειών και τεχνικών remarketing, αυξάνουμε το brand awareness της επιχείρησης σας και το customer loyalty.

Εμπιστευθείτε μας!

share :